KLIENTÓW INDYWIDUALNYCH
NAD NAJWYŻSZYM STANDARDEM USŁUG CATERINGOWYCH VIZJA FOOD CZUWAJĄ:




MATEUSZ ŁUCZAJ
Ukończył jedną z najlepszych szkół kulinarnych na świecie – słynną paryską Le Cordon Bleu, gdzie zdobył kompleksową wiedzę o technikach kuchni francuskiej i standardach restauracji haute cuisine. Doświadczenie zawodowe zdobywał zarówno w Polsce, jak i za granicą, pracując m.in. w ekskluzywnych hotelach w Hiszpanii i na Filipinach, a także restauracjach szefów kuchni uhonorowanych gwiazdkami Michelin. Wiedzę kulinarną poszerzał także w trakcie egzotycznych podróży po Azji, Europie, Afryce i Ameryce, przemierzając plantacje egzotycznych przypraw, winnice i lokalne targi z produktami z najdalszych zakątków świata.
Szef Mateusz wierzy, że wiedza i ciężka praca są filarami każdego sukcesu, dlatego w swojej kuchni stosuje naukowe podejście, inspirując się gastronomią molekularną. Swój talent i pasję kulinarną prezentował też szerszej publiczności – w 2016 r. znalazł się w gronie 14 najlepszych kucharzy polskiej edycji programu Masterchef, jak również gotował na żywo w kuchni Pytania na Śniadanie w TVP2.
Związana z branżą gastronomiczną od ponad 30 lat, doświadczenie merytoryczne i praktyczne zdobywała w najsłynniejszych, prestiżowych warszawskich restauracjach (Der Elefant, U Fiszera, U Szwejka, Aioli, Banjaluka). Umiejętności z zakresu obsługi cateringowej i organizacji przyjęć szlifowała pod okiem znamienitych restauratorów, wśród których są prekursorzy wprowadzania kuchni światowej na rynek polski.
Sumienna, kreatywna i perfekcyjna w swoim fachu, z sercem dba nie tylko o najwyższe standardy każdej realizacji Vizja Food, ale też o pozytywne, serdeczne relacje z Klientami i Gośćmi.

IZABELLA PIOTROWSKA
CATERING VIZJA FOOD WARSZAWA – NASZ PRZEPIS NA SUKCES:

wiedza kulinarna

profesjonalizm

wszechstronność

zgrany zespół

najwyższa jakość
