VIZJA FOOD – KIM JESTEŚMY?

Zespół Vizja Food tworzy 16 profesjonalistów z wieloletnim i wszechstronnym doświadczeniem w branży gastronomicznej.

Na co dzień prowadzimy restaurację akademicką w Akademii Ekonomiczno-Humanistycznej w Warszawie oraz zajmujemy się oprawą kulinarną licznych wydarzeń związanych z życiem uczelni – spotkań biznesowych, konferencji naukowych, bankietów z okazji uroczystości akademickich, ale też mniej formalnych spotkań integracyjnych, świątecznych czy plenerowych.

Obsługa Gości z całego świata oraz wydarzeń klasy międzynarodowej wymaga najwyższych standardów sztuki kulinarnej i obsługi cateringowej, które przekładamy na jakość usług oferowanych dla klientów zewnętrznych, w tym:

KLIENTÓW BIZNESOWYCH

firm, instytucji, agencji eventowych i innych
Zobacz ofertę

KLIENTÓW INDYWIDUALNYCH

w zakresie obsługi przyjęć okolicznościowych, rodzinnych, świątecznych i innych
Zobacz ofertę

NAD NAJWYŻSZYM STANDARDEM USŁUG CATERINGOWYCH VIZJA FOOD CZUWAJĄ:

Szef kuchni Vizja Food
MATEUSZ ŁUCZAJ
Szef kuchni Vizja Food
MATEUSZ ŁUCZAJ

Ukończył jedną z najlepszych szkół kulinarnych na świecie – słynną paryską Le Cordon Bleu, gdzie zdobył kompleksową wiedzę o technikach kuchni francuskiej i standardach restauracji haute cuisine. Doświadczenie zawodowe zdobywał zarówno w Polsce, jak i za granicą, pracując m.in. w ekskluzywnych hotelach w Hiszpanii i na Filipinach, a także restauracjach szefów kuchni uhonorowanych gwiazdkami Michelin. Wiedzę kulinarną poszerzał także w trakcie egzotycznych podróży po Azji, Europie, Afryce i Ameryce, przemierzając plantacje egzotycznych przypraw, winnice i lokalne targi z produktami z najdalszych zakątków świata.

Szef Mateusz wierzy, że wiedza i ciężka praca są filarami każdego sukcesu, dlatego w swojej kuchni stosuje naukowe podejście, inspirując się gastronomią molekularną. Swój talent i pasję kulinarną prezentował też szerszej publiczności – w 2016 r. znalazł się w gronie 14 najlepszych kucharzy polskiej edycji programu Masterchef, jak również gotował na żywo w kuchni Pytania na Śniadanie w TVP2.

Manager operacyjny Vizja Food
IZABELLA PIOTROWSKA

Związana z branżą gastronomiczną od ponad 30 lat, doświadczenie merytoryczne i praktyczne zdobywała w najsłynniejszych, prestiżowych warszawskich restauracjach (Der Elefant, U Fiszera, U Szwejka, Aioli, Banjaluka). Umiejętności z zakresu obsługi cateringowej i organizacji przyjęć szlifowała pod okiem znamienitych restauratorów, wśród których są prekursorzy wprowadzania kuchni światowej na rynek polski.

Sumienna, kreatywna i perfekcyjna w swoim fachu, z sercem dba nie tylko o najwyższe standardy każdej realizacji Vizja Food, ale też o pozytywne, serdeczne relacje z Klientami i Gośćmi.

Manager operacyjny Vizja Food - IZABELLA PIOTROWSKA Manager operacyjny Vizja Food
IZABELLA PIOTROWSKA

CATERING VIZJA FOOD WARSZAWA – NASZ PRZEPIS NA SUKCES:

wiedza kulinarna

wiedza kulinarna

Bazujemy na wiedzy wyniesionej z mistrzowskich szkół kulinarnych, pracy w topowych restauracjach i smaków egzotycznych podróży.
profesjonalizm

profesjonalizm

Mamy za sobą lata doświadczenia w branży gastronomicznej – zarówno od strony kulinarnej, jak i obsługi kelnerskiej, barmańskiej i baristycznej.
wszechstronność

wszechstronność

Czerpiemy z tradycji kulinarnych całego świata – kuchni polskiej, europejskiej, azjatyckiej i innych. Dzięki temu możemy wykreować menu idealnie pasujące do okazji i stylu imprezy.
zgrany zespół

zgrany zespół

Tworzymy zespół profesjonalistów i pasjonatów dobrej kuchni, który zawsze może na sobie polegać – dlatego Ty możesz polegać na nas!
najwyższa jakość

najwyższa jakość

Dbamy o nią na każdym kroku – od wyboru dostawców produktów, przez standardy pracy na kuchni, aż po prezentację dań i estetykę stołu.
elastyczna oferta

elastyczna oferta

Każde zamówienie traktujemy i wyceniamy indywidualnie! Powiedz tylko, czego potrzebujesz, a my zaproponujemy najlepsze rozwiązania skrojone na miarę Twoich potrzeb i budżetu.