VizjaFood
Przykładowe Menu
-
Przykładowe menu w formie bufetu
Self-service: półmiski/podgrzewacze -
Przykładowe menu serwowane
Przystawki i napoje „w stołach” + obsługa kelnerska -
PRZYKŁADOWE MENU TYPU FINGER FOOD
Przekąski wytrawne i słodkie + napoje zimne i gorące
PRZYKŁADOWE MENU W FORMIE BUFETU
Self-service: półmiski/podgrzewacze
ZUPA DO WYBORU
OPCJA STANDARD
- ✓ Żurek z jajkiem i kiełbasą
- ✓ Chłodnik litewski
- ✓ Rosół z makaronem
- ✓ Krem z białych warzyw (wege/wegan)
OPCJA PREMIUM
- ✓ Rosół z kury wiejskiej z domowym makaronem jajecznym
- ✓ Zupa rybna z łososiem i fenkułem
- ✓ Krem borowikowy z truflą (wege/wegan)
DANIE GŁÓWNE DO WYBORU
OPCJA STANDARD
- ✓ Filet z kurczaka kukurydzianego w ziołach z pamezanem, podane z ziemniakami i bukietem surówek)
- ✓ Polędwiczka wieprzowa w sosie z grzybów leśnych z kaszą i bukietem surówek
- ✓ Stek z selera z pieczonymi pomidorami i bukietem surówek (wege/wegan)
- ✓ Makaron penne z suszonymi pomidorami, szpinakiem i fetą (wege)
OPCJA PREMIUM
- ✓ Łosoś w maśle z puree ziemniaczanym z sosem cytrynowym i groszkiem cukrowym
- ✓ Konfitowana noga z kaczki z sosem demi glace i glazurowanymi marchewkami i żurawiną
- ✓ Wegetariański Wellington z buraka (wege/wegan)
DESER DO WYBORU
- ✓ Szarlotka domowa
- ✓ Sernik z białą czekoladą i sosem mango
- ✓ Brownie czekoladowe z wiśniami w rumie
- ✓ Mini pavlova z kremem mascarpone i owocami
- ✓ Cannoli z kremem cytrynowym i pistacjami
NAPOJE
- ✓ napoje gorące: kawa, wybór herbat
- ✓ napoje zimne: woda, soki, napoje gazowane
Cena od: 90 zł/ os.
Cena od: 120 zł/ os.
Cena od: 120 zł/ os.
PRZYKŁADOWE MENU SERWOWANE
Przystawki i napoje „w stołach” + obsługa kelnerska
PRZYSTAWKI
OPCJA STANDARD
- ✓ Roladki z wędzonym łososiem i twarożkiem ziołowym
- ✓ Hummus z pitą
- ✓ Sałata zielona z dressingiem vinaigrette
- ✓ Pieczone bakłażany z oliwie z anchois
- ✓ Tartinki z szynką parmeńską i suszonym pomidorem
OPCJA PREMIUM
- ✓ Canape z pate z kaczki z czarnym czosnkiem
- ✓ Sałata zielona z dressingiem vinaigrette
- ✓ Ser halloumi na salsie paprykowej
ZUPA DO WYBORU
OPCJA STANDARD
- ✓ Żurek z jajkiem i kiełbasą
- ✓ Chłodnik litewski
- ✓ Rosół z makaronem
- ✓ Krem z białych warzyw (wege/wegan)
OPCJA PREMIUM
- ✓ Rosół z kury wiejskiej z domowym makaronem jajecznym
- ✓ Zupa rybna z łososiem i fenkułem
- ✓ Krem borowikowy z truflą (wege/wegan)
DANIE GŁÓWNE DO WYBORU
OPCJA STANDARD
- ✓ Filet z kurczaka kukurydzianego w ziołach z pamezanem, podane z ziemniakami i bukietem surówek)
- ✓ Polędwiczka wieprzowa w sosie z grzybów leśnych z kaszą i bukietem surówek
- ✓ Stek z selera z pieczonymi pomidorami i bukietem surówek (wege/wegan)
- ✓ Makaron penne z suszonymi pomidorami, szpinakiem i fetą (wege)
OPCJA PREMIUM
- ✓ Łosoś w maśle z puree ziemniaczanym z sosem cytrynowym i groszkiem cukrowym
- ✓ Konfitowana noga z kaczki z sosem demi glace i glazurowanymi marchewkami i żurawiną
- ✓ Wegetariański Wellington z buraka (wege/wegan)
DESER DO WYBORU
- ✓ Szarlotka domowa
- ✓ Sernik z białą czekoladą i sosem mango
- ✓ Brownie czekoladowe z wiśniami w rumie
- ✓ Mini pavlova z kremem mascarpone i owocami
- ✓ Cannoli z kremem cytrynowym i pistacjami
NAPOJE
- ✓ napoje gorące: kawa, wybór herbat
- ✓ napoje zimne: woda, soki, napoje gazowane
OPCJA STANDARD od 130 zł/os.
OPCJA PREMIUM od 150 zł/os.
+ 15% serwis
OPCJA PREMIUM od 150 zł/os.
+ 15% serwis
PRZYKŁADOWE MENU TYPU FINGER FOOD
Przekąski wytrawne i słodkie + napoje zimne i gorące
OPCJA STANDARD
PROPOZYCJE WYTRAWNE
- ✓ tartinki z pieczonym bakłażanem
- ✓ tartinka z wędzonym łososiem i twarożkiem ziołowym
- ✓ roladki z cukinii i twarożku
- ✓ hummus z pitą
- ✓ tartinki z szynką szwarcwaldzką i oliwką
- ✓ krewetka w ziemniaku z sosem ponzu
- ✓ samosy warzywne z sosem raita
PROPOZYCJE SŁODKIE
- ✓ szarlotka domowa
- ✓ sernik z białą czekoladą i sosem mango
- ✓ brownie czekoladowe z wiśniami w rumie
- ✓ brzoskwinie duszone w winie z kremem mascarpone i migdałem
Cena od: 90 zł/ os.
OPCJA PREMIUM
PROPOZYCJE WYTRAWNE
- ✓ kaczka z sosem hoisin i relishem ogórkowym
- ✓ delikatna polędwiczka wieprzowa na kozim serze z musem z czarnym czosnkiem
- ✓ ośmiornica w panko na salsie paprykowej z majonezem z wędzoną papryką
- ✓ krewetka smażona z sosem ponzu
- ✓ tataki z tuńczyka z musem mango i chipsem z nori
- ✓ tatar wołowy z kaparem i parmezanem
PROPOZYCJE SŁODKIE
- ✓ tiramisu z migdałami
- ✓ sernik z białą czekoladą i sosem mango
- ✓ mus z belgijskiej czekolady z owocami leśnymi
- ✓ brownie czekoladowe z wiśniami w rumie
- ✓ cannoli z kremem cytrynowym i pistacjami
- ✓ brzoskwinie duszone w winie z kremem mascarpone i migdałem
Cena od: 120 zł/ os.